/


  

Vi bygger långsiktiga samarbeten med våra kunder

Våra kunder är det vi lever för och därför har vi som vana att bygga långsiktiga samarbeten. Eftersom vi erbjuder allt ifrån att driva hela rekryteringsprocessen till att hjälpa till med delar av den, göra persontester, second opinion, hjälp vid omorganisationer och annat så blir vi ett extrastöd i vardagen för er ledningsgrupp eller HR-avdelning. Sedan starten 2003 har vi rekryterat medarbetare till en rad företag och branscher. Positioner som VD, marknadschef, försäljningschef, projektledare, IT chef, säljare, fastighetschefer, finanskonsulter med flera.

Ett axplock av våra kunder: 

Parks & Resorts, Eventum, Live Nation, Kungliga Lawn Tennis Klubben, Thule Fastigheter, GE Capital, JAK Bank, Fortum, Håkanson United, Kolmården, Skanska, ABBA Exhibition (England och Australien) Gröna Lund, DHJ (England), Furuviksparken, Linqsearch, Skara Sommarland, Stockholmsmässan, mfl.


 

 "Leverar alltid i tid och resultatet har hittills varit över förväntan! Följer dessutom alltid upp sina rekryteringar vilket vi verkligen uppskattat."

​​-Ida Troive, HR-chef Gröna Lund
"En helhetsleverantör av rang - Bäst i branschen!”

-​​Christer Fogelmarck, Koncernchef Parks & Resorts

“Vi har stort förtroende för Edcolby, som hjälpt oss med fastighetschef och projektledare samt organisationsfrågor i stort."

​​-Mats Låftman, VD Kungliga Lawn Tennis Klubben